Home » Soilwork komt A Whisp Of The Atlantic-movie

Soilwork komt A Whisp Of The Atlantic-movie

door Maurice van der Zalm
184 views 1 minuten leestijd

Afgelopen december verbaasde Soilwork vriend en vijand met de EP A Whisp Of The Atlantic. Een EP waarop de band iedere grens voor zichzelf overging met vooral het bijzondere titelnummer dat met maar liefst zeventien minuten iets was wat al lang op de verlanglijst stond van gitarist David Andersson, maar nog niet was gerealiseerd tot afgelopen december. 
In onze review werd er onder meer het volgende over geschreven: “Met deze EP verkent Soilwork de mogelijkheden van de metal en muziek in het algemeen. Dat kan tot een onsamenhangend geheel leiden, maar deze geroutineerde muzikanten/componisten weten alle invloeden mooi samen te laten smelten waarbij zij de (death)metalwortels geregeld naar boven laten komen. Zanger Björn is, zeker met The Night Flight Orchestra, ook veelvuldig ergens anders te beluisteren, maar ik hoor hem toch het liefste in Soilwork omdat daar zijn veelzijdigheid voor mij het meest tot zijn recht komt. Een mooi en sterk nieuw product voor deze band die zichzelf blijft (juist) door nieuwe muziekwerelden te verkennen en te integreren.
Nu heeft Soilwork een epische film online gezet met de titel A Whisp Of The Atlantic waarbij het gehele verhaal in video is neergezet met nog niet eerder vertoonde beelden.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00