Home » Taymir naar Altstadt Eindhoven

Taymir naar Altstadt Eindhoven

door Patrick Spruytenburg
113 views 1 minuten leestijd

Spannende rock uit Den Haag voor liefhebbers van Arctic Monkeys en The Strokes.
De puntige rocksongs van Taymir hebben een heerlijk Brits randje en worden steeds sterker. Fans van Miles Kane en Artic Monkeys kunnen maar beter even de agenda checken, want 19 maart worden er biertjes gedronken in Altstadt!
Vlak nadat twee jaar geleden de debuutsingle ‘Aaaaah’ werd gereleased gaat het hard met de jongens van Taymir. Eind 2013 brengen ze hun debuutalbum ‘Phosphene’ uit, door de muziekpers omschreven als ‘het geluid van 2014.’ De mannen knallen strakke sets op prestigieuze festivals als Best Kept Secret, Down The Rabbit Hole en het London Calling festival. En nu is Taymir terug. Met hun nieuwe single ‘Sometime’ op zak toeren ze dit voorjaar langs de kleine zalen in Nederland om iedereen weer compleet uit zijn dak te laten gaan. Vanavond rocken ze Altstadt!
The Elementary Penguins komen uit de hoofdstad en maken vieze, catchy en ontzettend sexy indierock. Hun single ‘Everybody Knows My Name Especially On The Dance Floor’ werd direct door 3FM in de armen gesloten en de titel Serious Talent volgde niet veel later. Vanavond hoor je waarom.
Wanneer: zaterdag 19 maart
21:00 uur: aanvang
Rockportaal.nl is aanwezig voor een live review.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00