Home » The Revenants – Ghost

The Revenants – Ghost

door Edwin Knip
975 views 1 minuten leestijd

Het debuutalbum van dit Italiaanse trio gaat veel mensen blij maken.

De band begint als in 2018 gitaristen Fabiano Arganese en Marc Ayerle elkaar treffen en met elkaar jammen in de de studio van Ayerle. Na een eerste weekend zijn er maar liefst vier nummers geschreven, gecompleteerd en opgenomen. Voor de vocalen vraagt Ayerle zanger Michelle Darkness (End Of Green, echte naam Michael Huburn)) zich bij het duo te voegen.

Het resultaat is verbluffend, de nummers van de band luisteren alsof het een combi is van Sisters Of Mercy en Depeche Mode. Op het maar liefst 20 titels tellende debuutalbum zorgt Huburn voor de vocalen, Arganese bespeelt de gitaar en toetsen terwijl Ayerle gitaar, bas, toetsen en drumwerk verzorgt.

Twintig energieke nummers die qua energie kunnen tippen aan het betere werk van Depeche Mode, overgoten door een donkere zangpartij. Met nummers als het dansbare If We Dance, het donkere Los Angeles en het uptempo Freestreet zorgt de band dat er behoorlijk wat afwisseling tussen de nummers zit.

Met bijna anderhalf uur op de teller is dit een geweldig album waar verschillende stijlen zich in harmonie verenigen. Ga dit luisteren en laat je verrassen en overrompelen!

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00