Home » The Very End kondigt nieuw album aan

The Very End kondigt nieuw album aan

door Maurice van der Zalm
228 views 1 minuten leestijd

(Photo by Social Media Konzepte)
Volgens Angela Grossow kon je niet om The Very End heen wanneer het gaat over goede thrashmetal. Toch heeft het zeven jaar geduurd voordat de band met een opvolger van het derde album Turn Off The World komt. Maar nu is de kogel door de kerk en heeft de band het vierde album aangekondigd. Met een wat gewijzigde line-up zijn er twaalf nieuwe composities opgenomen met Cornelius Rambadt (Onkel Tom) achter de knoppen. Diegene die ook het debuutalbum met de band opnam. 
De bezettingswissel, gezondheidsproblemen en het weggaan bij label Steamhammer/SPV waren waarschijnlijk de oorzaak van de lange ‘pauze’.
Ten aanzien van de bezetting is Jerom Reil, de zoon van Kreatordrummer Jürgen “Ventor” Reil, op de drumkruk komen te zitten en eerder meldden we al op onze site dat Marc Bräutigam de extra gitarist is bij de band. “On stage, we are already working great with our current line-up. We hope that we can also express our live energy in our recordings”, zegt zanger Björn Gooßes. De beide heren hadden ook een aardige vinger in de pap ten aanzien van het schrijfproces voor het nieuwe album.

 
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00