Home » Een pakketje Vlaamse clips voor onder de kerstboom

Een pakketje Vlaamse clips voor onder de kerstboom

door Filip van der Linden
177 views 2 minuten leestijd

Sinterklaas is terug naar Spanje en het uitpakken van de kerstversiering is stilaan niet langer te vermijden. Rockportaal legt de beste recente clips van de Vlaamse metalscène  voor jullie onder de kerstboom. Uitpakken maar!
Growing Horns (een mix van Crowbar, Goatsnake en Down) heeft een video uit voor 2084, een track van hun debuut-EP The Nobility Of Pain. Die komt op 15 december uit.

Dyscordia is een beetje hetzelfde verhaal. Zij hebben een video uit voor Delete/Rewrite en dat is ook de titel van hun album. Dat brengen ze begin volgend jaar uit en de releaseshow in De Kreun op 18 januari is volledig uitverkocht.

De support op die releaseshow van Dyscordia komt o.m. van Chalice. Die brengen volgend jaar een EP uit met twee tracks en voor de eerste daarvan, Why, is er nu al een video.

Nightqueen’s album Seduction is al even uit bij het Duitse El Puerto Records. Het hele album heeft verleiden als thema en de video voor Fuel The Fire, de derde video/single na Seduce Me en Wall Of Sorrow, trekt die lijn helemaal door.

Van een nieuw album is bij Ironborn voorlopig geen sprake. Wel is er al een digitale single/video voor de fijne track Into Darkness.

Als laatste laten we jullie kennismaken met nieuw werk van Beyond Our Sight. Cut Loose is de eerste single van het volgende album van deze band en gaat over de zanger die zijn moeder (met wie hij een moeilijke relatie had) verliest. Volgens de band is dit de zwaarste muziek die ze al ooit opnamen.

 
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00