Home » U.D.O. naar Paard Den Haag

U.D.O. naar Paard Den Haag

door Patrick Spruytenburg
162 views 1 minuten leestijd

Met al meer dan 40 jaar ervaring, een alom bekende doorbraak in de jaren 80 en miljoenen verkochte platen wereldwijd kun je zeggen dat de Duitse Udo Dirkschneider één van de grootste rock legendes in de business is. U.D.O staat dan misschien al een hele tijd in de spotlight, de band onder leiding van Dirkschneider heeft nooit zijn visie verloren als het gaat om de no-nonsense heavy-metal die ze produceren.
Na een periode van klassieke ACCEPT songs live te spelen met zijn andere project, is 2018 het jaar van een nieuwe U.D.O release. Dat werd tijd! Op 31 augustus kwam het nieuwste album ‘Steelfactory’ uit. Reden genoeg om een stampvolle wereldtour te gaan doen, waarbij ze onze Grote Zaal niet overslaan. Tijd voor om te knallen dus.
De Australische band Dead City Ruins speelt Rock ’n Roll alsof hun leven ervan af hangt. Stel je voor, Black Sabbath met begin jaren ’80 Iron Maiden en het Phil Lynott tijdperk met Thin Lizzy in de mixer gegooid. Naast liters bier en een hoop zweet kijken de jongens ernaar uit om een dynamische en krachtige liveshow voor het Europese publiek neer te zetten!
Wanneer: vrijdag 22 februari
19:00 uur: deuren open
19:30 uur: aanvang
Rockportaal.nl is aanwezig voor een live review.
bron: website paard

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00