Demonhead

Demonhead heeft een video van Children Of The Night uitgebracht. Het komt van het aankomende album Black Devil Lies welke op 3 april via Fastball Music zal worden uitgebracht. Het album is een vervolg op het debuut Bring On The Doom uit 2915. Ook op het tweede album laten de heren de groovende metal het werk doen. Opgericht in 2007 heeft de band de muziek verder ontwikkeld en klinken nu zwaarder en donkerder dan voorheen.

Trivium

Bij de zoektocht naar nieuwe headliners staat Trivium al een tijdje vooraan. De hardwerkende band heeft nu een video van What The Dead Men Say online gezet.

Code Orange

Code Orange is een bijzonder collectief die een stevige portie metal neerzetten. Via Roadrunner is het album Underneath uitgebracht. Maak kennis met de band met de video van Last Ones Left: In Fear Of The End.

Steorrah

Een beetje doom op zijn tijd is niet verkeerd. Zeker niet wanneer we allemaal ‘depressief’ naar elkaar kijken thuis.

Chaoseum

Maar een beetje pit met aantrekkelijke visuele aspecten mag natuurlijk ook wel. Daar zorgt Chaoseum wel weer voor met Into My Split dat afkomstig is van het album Second Life.

Bleed From Within

Bleed From Within is een terugkerende band op onze site. Van het album Fracture dat op 29 mei uitgebracht zal worden door Century Media Records is nu Into Nothing naar voren geschoven in een ondertussen kenmerkend rood decor.

Cypecore

Ben je nog niet uitgekeken is het concert van Cypecore op Summer Breeze 2019 misschien een aanrader. Zeker met de waarschijnlijke annuleringen van de festivals dit jaar kun je je hier een beetje mee troosten.