Home » Vijf nieuwe namen aan FemME line up toegevoegd!

Vijf nieuwe namen aan FemME line up toegevoegd!

door Wendy Steenmans
236 views 2 minuten leestijd

De voorbereidingen voor de vierde editie van FemME – Female Metal Event op 22 tot 24 september 2017 zijn al weer een stapje verder. De battles voor het Festival zijn voor het grootste deel gepland. Met 5 Internationale voorronden (België, Duitsland Engeland, Finland en Nederland) hebben we weer een mooie stap gezet. De halve finales en finale zijn in Eindhoven.
Belangrijk is natuurlijk ook dat we weer een aantal nieuwe namen bekend kunnen maken. Van onze oosterburen (Duitsland) komt Beyond The Black. Zij brengen symfonische metal van hoog niveau en de huidige tour met Epica is dan ook geen verrassing. Ook Aeverium komt hier vandaan. Ze hebben als eens eerder op FemME gestaan en komen nu terug op de akoestische zondag met een speciale show.
Scandinavië heeft een geweldige status als het gaat om metal. Een nieuwe bekende is het Noorse Viper Solfa dat met oud-leden van Trail of Tears, Tristania, Eternal Tears of Sorrow en Mayhem niet heeft te klagen over ervaring. Reken maar op een lekkere pot extreme metal. Van een ander orde is Leonov dat ook uit Noorwegen komt. Met hun grootse Doom Soundscapes hebben ze op Brainstorm indruk gemaakt. Vandaar dat ze nu ok FemME staan.
Oost-Europa is wat minder bekend als leverancier van Metal. Maar ook daar zijn interessante nieuwe namen te vinden. We zijn dan ook blij met Tiarra uit Roemenië. Ze brengen Gothic-Symphonic Metal met elementen uit Death, Doom en Progressive Metal. De toevoeging van cello en viool aan de line-up geeft een extra dimensie.
Tickets zijn alleen beschikbaar op JBM Events http://www.jbmevents.com/tickets/.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00