Home » Will The Thrill – Sorry To Disappoint Ya

Will The Thrill – Sorry To Disappoint Ya

door Edwin Knip
92 views 1 minuten leestijd

Cover for Sorry To Disappoint YaPure rock zonder opsmuk, met als grote voorbeelden Van Halen, Dokken, Judas Priest, Iron Maiden, Ratt en Scorpions.
Muziek zoals het zou moeten zijn, voor iedereen die de hedendaagse eenheidsworst van de radio zat is. Zo omschrijft de band de muziek van Will The Thrill. Op de tweede cd, de opvolger van Thanks For The Dinner’ staan 13 nummers, en met de hiervoor genoemde stelling worden verwachtingen geschept. Zanger, gitarist Will Aguilar, bassist Mojoe Murphy en drummer Tony Pepper openen de cd met I Don’t Answer To You, een lekker in het gehoor liggend nummer. She’s An Animal en Better Off Dead zijn meer van hetzelfde, stevige rock, ruige gitaarsolo’s en een repeterende drum. Geen tijd om uit te rusten. Your Worst Nightmare is een lekker nummer, jgevolgd door Thirst For Your Blood. Na het luisteren van de dertien nummers blijft de vraag, voldoet de band aan de verwachting? De cd bevat goede nummers, maar een wereldhit zit er niet tussen. En eerlijk gezegd had een klein beetje afwisseling geen kwaad gekund.
Conclusie: een goede cd, en zeker live zal het een geweldige show zijn, maar er moet nog wat schaafwerk verricht worden.
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00