Home » Xmas metalnight naar P60 Amstelveen

Xmas metalnight naar P60 Amstelveen

door Patrick Spruytenburg
132 views 2 minuten leestijd

Als het koude zweet je langs de rug loopt, het kippenvel je bekruipt, je hart een slag overslaat en angst je in een wurggreep houdt, dan weet je dat je in het horrorrijk van Carach Angren bent getreden. Met hun nieuwste album ‘This is No Fairytale’ dat in 2015 uitgebracht werd, spannen zij de kroon van het horror metal genre
.
Flamboyante orkestrale waanzin contrasteert met het ijzige gezoem van black metal geïnspireerde riffs. Fel raspende zang en genadeloos ratelende drums brengen een afschrikwekkend verhaal naar voren. Sinds hun debuut in 2004 hebben excentrieke en meeslepende live optredens de band een grote aanhang bezorgd binnen Europa en de VS. Op kerstavond ontketent Carach Angren de demonen en duivelse hekserij in Amstelveen!
The Monolith Deathcult is van mening dat er een limiet is aan hoe snel en bruut je als metal band kunt klinken zonder dat het een mengelmoes wordt van kabaal. Daarom lenen ze elementen van andere genres om hun sound naar een nieuw niveau te tillen. In recentere nummers zijn bijvoorbeeld invloeden van techno, dance en industrial te horen. Het doel is niet om hoogstaande onnavolgbare muziek te leveren met virtuoze speeltechnieken. Het doel is om het publiek te entertainen met death metal en een vleugje ironie, zwarte humor en slechte smaak. Deze avond zal The Monolith Deathcult bovendien nieuwe nummers ten gehore brengen van het aankomende album!
Tragacanth is een black/death metal band met brede symfonische invloeden. Hoewel de band uit Nederland afkomstig is, spreken hun nummers over oude Babylonische tijden. Het debuut album ‘Anthology of the East’ is een samenvatting van hetgeen waar Tragacanth voor staat. Meeslepende melodieën en energieke drums, samengeweven door vele symfonische elementen en vervlochten met thema’s als spirituele oorlog, lang-vergeten legendes en mythische wezens. Tragacanth kan niet wachten om hun mystieke verhalen naar het podium te brengen!
Wanneer: zaterdag 24 december
19:30 uur: deuren open
20:00 uur: aanvang

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00