Home » Avantasiavideo bij Starlight

Avantasiavideo bij Starlight

door Maurice van der Zalm
138 views 1 minuten leestijd

Tobias Sammet wist menig fan in vervoering te brengen toen hij met het nieuws kwam dat er een nieuw Avantasia-album aan zat te komen. Door een aantal video’s kon men al hoogte krijgen van het geluid op het album totdat deze afgelopen maand werd uitgebracht. En Tobias wist wederom een hoogstaand kwalitatief stuk muziek neer te zetten.
Al met al is Moonglow een mooi nieuw album in de beste Avantasiatraditie. Het bombastische karakter veel van de composities in zich heeft, laat het algemene gevoel zwellen en vooral The Raven Child, Invincible en Alchemy tonen dat Tobias Sammet een componist is die hoogstaande muziek maakt. Catchy, meeslepend, evenwichtig en aansprekend mogen we daarom Moonglow wel noemen. Een album waar geen slechte compositie op te vinden is en waarschijnlijk aanwezig zal zijn in de terugblik aan het eind van het jaar. ” (Rockportaal)
Met Moonglow is het Tobias gelukt om de eerste plaats in de Duitse albumcharts te halen. Dan valt nummer 83 in de Nederlandse charts wat tegen.
Van het album is nu ook de lyricvideo van Starlight te zien.

en ook nog even de officiële video van Moonglow met Candice Night

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00