Home » Blijf binnen, blijf kijken, volg Rockportaal op facebook en instagram !

Blijf binnen, blijf kijken, volg Rockportaal op facebook en instagram !

door Maurice van der Zalm
199 views 2 minuten leestijd

Levels
Vanuit Little Rock, Arkansas komt de in 2015 opgerichte band Levels die hun muziek laten beïnvloeden door bands als Volumes, Northlane, Veil Of Maya en Architects. Ze maken vooral muziek die ze zelf graag willen horen en proberen live zeker het publiek een puike show te geven.

Testament
Terwijl zanger Chuck Billy thuis het covid-19 virus overwint is het nieuwe album Titans Of Creations van Testament uitgekomen (waarvan binnenkort een review op onze site). Voor de  single Children Of The Next Level is een fantastische video uitgekomen.

Pure Reason Revolution
Begin april plaatsten we de review van het nieuwe album Eupnea van Pure Reason Revolution dat door InsideOut Music was uitgebracht. Van het album is bij Ghosts& Tyfoons een video gemaakt.

Fit For An Autopsy
Sea Of Tragic Beasts is geweldig en het optreden begin dit jaar wat we nog mee mochten maken was erg goed. Fit For An Autopsy heeft met Fear For Tomorrow een nieuwe single met bijbehorende video.

Bury Tomorrow
Ten gevolge van de uitbraak van het coronavirus heeft ook Bury Tomorrow zoals zovele bands de release van het nieuwe album even uitgesteld. Cannibal staat nu gepland voor 3 juli. Om je toch lekker bezig te houden is nu de video van Better Below te zien.

Sammy Hagar & The Circle
Onze digitale middelen maken een hoop mogelijk. Thuiswerken, onderwijs op afstand, maar natuurlijk ook gewoon samen muziek maken. Jason Bonham, Vic Johnson, Michael Anthony en Sammy Hagar maakten van de lockdown en de gelegenheid gebruik om een cover van The Who in te spelen.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00