Home » Bloedkoker – The Sessions, Effenaar (Eindhoven) 19/07/2021

Bloedkoker – The Sessions, Effenaar (Eindhoven) 19/07/2021

door Xander Pas
199 views 2 minuten leestijd

De Nederlandstalige kraakpandpunk band Bloedkoker speelde op 19 Juli voor The Sessions in de Effenaar. Vele bekenden gezichten doken weer op om dit concert te bezichtigen, al waren er ook een aantal mensen die nog niet bekend waren met de band. Aan het eind van de avond had de band er weer een aantal nieuwe fans bij. Zo sprak ik iemand die nog niet al te bekend was met Bloedkoker die meteen na de show een shirt kocht.
Wanneer Bloedkoker weer een show aankondigt ga je er natuurlijk naartoe. Er waren er meer die zo dachten. Zo kwam ik bijvoorbeeld onze collega Jochem tegen. Ik heb iedere show van deze band gezien dit jaar en iedere keer is het weer een feest (al moesten we dit keer op onze stoel blijven zitten). Dat zorgt er echter niet voor dat de band het minder goed doet. Ze hebben nog steeds de energie die je van ze gewend bent. Vanaf de opener Haat aan Quarantaine headbanged het publiek vrolijk mee.
Wat de band ook erg goed deed was het contact zoeken met het publiek. Je merkte dat ze erg blij waren dat er mensen waren gekomen en dat ze het enorm naar hun zin hadden. Hoe kan het ook anders? We hebben het wel over Bloedkoker. Vanaf de eerste keer dat ik ze zag spelen in de kelder van Dynamo tijdens een Metal Factory showcase is het al een band die het publiek iedere keer weer omver blaast.
Mocht je Bloedkoker nog niet live hebben gezien moet je dat zeker nog een keer doen. Dit optreden is nog terug te kijken:
https://www.thesessions.stream/watch/vid250
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00