Home » Guano Apes headliner op Stone Rock Festival 2017

Guano Apes headliner op Stone Rock Festival 2017

door Marc Koetse
179 views 1 minuten leestijd

 
De organisatie van Stone Rock Festival is erg trots om bekend te kunnen maken dat Guano Apes op zaterdag 8 juli 2017 de rol van headliner zal vervullen!
Afgelopen donderdag is de verkoop van de Early Bird tickets voor Stone Rock Festival 2017 gestart. Al in één dag waren de Early Bird tickets uitverkocht, zonder dat er ook maar één naam bekend is gemaakt. Vandaag werd bekend gemaakt dat de Duitse band Guano Apes de headliner is voor Stone Rock Festival 2017. Sinds 12 jaar staat deze band voor het eerst weer in het oosten van Nederland.
Guano Apes gaat al twee decennia mee en viert dit jaar haar 20 jarig bestaan van het eerste studio album ‘Proud Like A God’. Dit album bevatte onder andere de hits ‘Open Your Eyes’ en ‘Lords Of The Boards’. De band behaalde hun grootste successen vanwege hun dynamische sound, energieke liveoptredens en sterke frontvrouw Sandra Nasić.
De 20 jaar ervaring van de band is duidelijk terug te zien tijdens de indrukwekkende en opzwepende optredens. Daarmee is Guano Apes de uitgelezen band voor Stone Rock Festival dat voornamelijk in het teken staat van een geweldige dag rock ’n roll in de breedste zin van het woord.
Stone Rock Festival is in 2011 opgericht en gaat in 2017 de zevende editie tegemoet. Door de jaren heen heeft het festival al fantastische acts mogen ontvangen waaronder:
DE STAAT, JOHN COFFEY, THE DEAF, DEWOLFF, DRIVE LIKE MARIA, PETER PAN SPEEDROCK
PACESHIFTERS, NAVARONE, BOMBAY, DE RAGGENDE MANNE en THE INDIEN

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00