Home » Jera on Air Festival dag 2 – (Ysselsteyn) 25/06/2022

Jera on Air Festival dag 2 – (Ysselsteyn) 25/06/2022

door Dian van de Heuvel
392 views 3 minuten leestijd

Al vroeg stonden de piepjonge gasten van No Permission de Eagle op te warmen voor een laatste dagje Jera. Er werd al snel duidelijk waarom zij “Guts & Glory” hadden gewonnen en hier mochten spelen. Het is ze gelukt om de vroege vogels wakker genoeg te krijgen om een moshpit te starten en de rest van de

mensen een goed begin van de tweede volle festival dag te geven. In de gaten houden die gasten!

 

 

 

 

 

Net als veel andere bands die deze dag speelde, hadden Pop Punk legends Neck Deep al eeder deze dag een andere show moeten spelen. Tot verbazin

g was het niet te merken. Veel klassiekers, nieuwe nummers en anthems die bijna iedereen wist mee te zingen.

 

 

 

 

 

 

Wie nog niet bekend in met Knocked Loose, heeft onder een steen geleefd de afgelopen paar jaar. Wat een set was dit joh! Het publiek had er ook zin in, want bij de eerste secondes vlogen de eerste spinkicks al het publiek in. En zo eindigde de show ook weer. Vocalist Bryan Garris was ook weer op z’n best deze dag.

 

 

 

 

 

De eerste (en zeker niet de laatste) show in Nederland van het Amerikaanse Drain was er een om goed te onthouden. Openend met surf rock, dat overloopt in het thema van Jaws, dat dan vervolgens weer overgaat in “Feel the Pressure”, is voor fans een dodelijke combinatie. De energie in de Buzzard was ongekend. Fans sprongen van het podium links en rechts, two steppers in het midden, en iedereen die niet geraakt wilde worden achterin.

 

 

 

Met een ochtendshow in Duitsland achter de rug wist Counterparts alsnog de harten te veroveren als een van de laatste bands op deze editie van Jera. Het doorzettingsvermogen van vocalst Brendan Murphy na zo’n zware dag is echt verbazingwekkend. Heel het publiek schreeuwde de longen uit hun lijf en ook hier waren de gewoonlijke stagedivers niet te missen. Het mooist van allemaal is dat Brendan toch nog tijd wist vrij te maken om te praten met fans en hun te bedanken voor hun steun.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00