Home » Julian's Lullaby – Prisoner Of Emotions

Julian's Lullaby – Prisoner Of Emotions

door Edwin Knip
158 views 1 minuten leestijd

De uit Griekenland afkomstige band Julian’s Lullaby brengt een mix van metal en symfonische rock.
Het album Prisoner Of Emotions is ondertussen iets langer dan een jaar oud en wordt opnieuw onder de aandacht gebracht om de stilte periode van de band te overbruggen. In deze periode is de band druk bezig om een nieuwe album op te nemen. De band bestaat uit zangeres Anna Lullaby, bassist/zanger George Saddler en gtarist Elias Negrin. Op dit album kwam er ondersteuning van drummer Charis Kambitsis, violist Argyris Paraskevas en gitarist Antre Paras.
De nummers zijn stevig en melodisch, de vocalen van Lullbaby klinken helder en fris, met als tegenhanger de rauwe vovalen van Saddler. In het nummer Curse Of Gods duelleren de twee geweldig met elkaar, vocaal gezien. Death Angel kent agressieve riffs die gecombineerd worden met een sferisch koor.
Hanging Crown opent met viool en drums. Het is in eerste instantie een wat minder donker nummer. Prisoner Of Emotions is her rustpuntje op het album, het is beduidend minder up-tempo dan de rest.
In tien nummers weet Julian’s Lullbaby de luisteraar te overtuigen van het bestaansrecht van de band. De nummers zijn goed gecomponeerd en ook de uitvoering doet geen wenkbrauwen fronsen. En nu is het wachten op het nieuwe album begonnen.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00