Home » Lorna Shore zet nieuwe video online

Lorna Shore zet nieuwe video online

door Maurice van der Zalm
515 views 1 minuten leestijd

Eind augustus kwam het deathcorecollectief Lorna Shore met een dijk van een EP. Een EP waar de fans van Lorna Shore kennis konden maken met de nieuwe zanger Will Ramos. En dat bleek een goede zet te zijn van de band. Niet alleen op het album, maar ook live laat hij horen dat hij een strot heeft waar knop op lijkt te zitten waarmee je telkens andere geluiden kunt produceren. Uiteindelijk zijn we benieuwd wat er in de keel van Will gebeurt bij zijn vocale prestaties. Dat kun je zien in de volgende video

Maar belangrijker is het feit dat Lorna Shore vandaag een video bij de nieuwe single Into The Earth online heeft gezet. Het is de eerste single en tweede track van het nieuwe album Pain Remains dat in oktober uit zal worden gebracht door Century Media Records.

“’Into the Earth’ is about the initial fear and acceptance of the subconscious whilst falling into a state of lucid dreaming”

Lorna Shore zal deze zomer enkele optredens geven.

Op 12 augustus zijn ze onder meer te vinden op Alcatraz Open Air; en 12 september spelen ze tijdens de Parkway Drive Europe 2022 tour in Forest National in Brussel en op 23 september in Afas Live in Amsterdam.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00