Home » Mooie nieuwe video's van Ihsahn, Powerwolf, Septicflesh, Annisokay en Finntroll

Mooie nieuwe video's van Ihsahn, Powerwolf, Septicflesh, Annisokay en Finntroll

door Maurice van der Zalm
172 views 2 minuten leestijd

Ihsahn
Met Telemark bracht Ihsahn een EP uit dat de eerste in een rij zou worden. Op 11 september zal de tweede EP Pharos uitgebracht worden via Candlelight Records. De EP zal drie nieuwe composities bevatten en twee covers van A-Ha (Manhattan Skyline ft. Einar Solberg (Leprous)) en Roads van Portishead. 
Pharos is, behalve de drumspartijen van Tobias Solbakk,  compleet opgenomen in de huisstudio van Ihsahn. Bij de compositie Spectre At The Feast is een video beschikbaar gesteld.

Finntroll
Finntroll komt na zeven jaar ‘pauze’ met het zevende studioalbum en Vredesvävd zal op 18 september uitgebracht worden.
Finntroll zegt over het album: “After seven years of hiding, Ormfolk slithers it’s way to bring the human race a prelude of the forthcoming chaos which even global pandemics are unable to prevent. Catchy melodies, furious speed and the rabid black humppa will ensure that your ears will be hissing for a long time!”
Met de video van Ormfolk krijg je alvast een voorproefje voor je kiezen.

Powerwolf
Het album Blessed & Possessed was een groot succes en stond in Duitsland weken in de albumcharts. Afgelopen maand bracht de band het album Best Of The Blessed uit waarop ze een aantal succesvolle composities verzamelden waaronder We Drink Your Blood, Kiss Of The King Cobra en Resurrection By Erection. Het album is echter meer dan een verzamelalbum omdat Powerwolf een groot gedeelte in een nieuwe (live) versie heeft opgenomen. Bij Blessed & Possessed is nu een lyricvideo gezet.

Septicflesh
De Griekse symfonische deathmetalband Septicflesh brengt eind juli een livealbum/-DVD op de markt met de naam Infernus Sinfonica MMXIX en komt uit via Season Of Mist. Op het album/DVD vind je het concert dat de band in februari 2019 gaf in Mexico City. Naast de band zie je nog 100 muzikanten van de Symphonic Experience Orchestra, het Enharmonia Vocalis Choir en het National University of Mexico Children’s And Youth Choir. Het was het grootste evenement dat aldaar ooit is opgevoerd. Je kunt een idee krijgen van het concert en de DVD wanneer je de video bij The Vampire From Nazareth bekijkt.

Annisokay
Met de nieuwe zanger bracht Annisokay enige tijd geleden al de single STFU uit. Een mooie kennismaking met de nieuwe brulboei van deze metalcoreband. Ondertussen hebben ze weer een nieuwe single van een video voorzien. Luister naar Like A Parasite en hoor dat de band aan kwaliteit niet ingeboet heeft.

 
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00