Home » Mötley Crüe – Greatest Hits

Mötley Crüe – Greatest Hits

door marvin@rockportaal.nl
178 views 1 minuten leestijd

Mötley Crüe zag in 1981 het levenslicht. De band uit Los Angeles werd opgericht door Tommy Lee (drummer) en Nikki Sixx, de basgitarist. De mannen  waren beroemder (lees: beruchter) om hun decadente levensstijl dan om de muziek die ze maakten. Desondanks is de muziek zeer goed te pruimen.
Sex, drugs and rock ‘n’ roll is wat de boventoon voert en alle leden hebben inmiddels een hoop gevangenissen van binnen gezien. En daar zijn ze trots op ook. Mötley Crüe heeft een flinke staat van dienst met veertien albums op hun naam. De stijl is door de jaren heen niet veel veranderd behalve begin jaren negentig toen Vince Neil de band verliet. Het album ‘Mötley Crüe’ dat na zijn vertrek (in 1992) uitgebracht werd was wat rauwer dan de voorgaande albums. De fans waren niet al te enthousiast maar ze konden met het album ‘Generation Swine’ hun hart ophalen aangezien dat weer helemaal in de stijl was waar de mannen ooit mee begonnen waren.
En nu is er dan voor de derde maal een ‘best of’van het gespuis. Altijd leuk om het een en ander bij elkaar te hebben (bijvoorbeeld Kickstart My Heart, Home Sweet Home, Shout At The Devil en Girls, Girls, Girls) maar echt nodig is het niet. Of is het om het geld te doen? De dollartekens op de hoes verraden in dat geval dan al een hoop.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00