Home » Nieuw werk van metalcoreband Wage War

Nieuw werk van metalcoreband Wage War

door Maurice van der Zalm
189 views 1 minuten leestijd

Bijna had ik het album van Wage War in 2017 misgelopen, maar gelukkig werd ik door de video van de band geattendeerd op Deadweights.
Had ik toch bijna Deadweights voorbij gelopen zeg. Ik ben blij dat ik geattendeerd werd op de video van Stitch waardoor mijn interesse werd aangewakkerd. Dit is metalcore met een gouden randje. Een album dat een juist evenwicht kent en op de goede momenten bruut en hard uit de hoek komt.” (Rockportaal)
Via Fearless Records is er nu nieuw materiaal van Wage War beschikbaar in de vorm van de video Low. Bereid je weer voor op lekker metalcore met een melodieuze inslag.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00