Home » Nieuwe single Jetlag Jenny voor een zomers gevoel

Nieuwe single Jetlag Jenny voor een zomers gevoel

door Jochem van der Steen
313 views 1 minuten leestijd

Je kunt nooit genoeg pop punk in je leven hebben. Dat vinden ze bij White Russian Records gelukkig ook. Ze brachten deze nieuwe single uit van Jetlag Jenny.
De Zwolse poppunk band Jetlag Jenny, herkenbaar aan hun spijkerjasjes, zwarte skinny jeans en fel roze Vans, liet voor het eerst het gezicht zien in de lokale poppunk scene in 2019, met hun debuut EP “Look Out”. Singles “17” en “Part Of You” volgden, evenals een lading shows, exclusieve premières op nationale radio, een goed ontvangen release party in het legendarische poppodium “Hedon” in Zwolle… En toen ging de band uit elkaar.
Frontman, zanger en gitarist Davic Roest bleef achter zonder band, maar de koek was nog niet op. Hij vond in Herman Nijkamp (Bass), Marcel Medema (Drums) en tijdelijke gitarist Aart de Gier het nieuwe Jetlag Jenny. De band schreef in korte tijd een hele stapel nieuwe songs. Typisch Jetlag Jenny, maar frisser and catchier.
De band dook de studio in met award winning producer Robin van Loenen (Destine, Five Years Later) voor de opnames van Killing Me, het eerste wapenfeit van de hernieuwde formatie. Alsof dat nog niet genoeg was besloten de heren de track te laten masteren door niemand minder dan Troy Glessner (Neck Deep, MxPx, Underoath). Het resultaat is fantastisch; een catchy poppunk plaat die je dagenlang niet meer uit je hoofd krijgt.
Dus bij  deze, een lekker vrolijke, zomerse videoclip!
 
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00