Home » Our Blond Covers – Die & Retry

Our Blond Covers – Die & Retry

door Edwin Knip
133 views 1 minuten leestijd

Het nieuwe album van een veelbelovende Franse poprock band.
Het nieuwe album Die & Retry, of eigenlijk mini album of EP, is een stuk steviger dan voorganger The Lost Side Of The World. Zeven nummers, verdeeld over dertig minuten. Maniac begint lekker stevig met een lekkere gitaarpartij en stevige drums. Het is een lekker rocknummer dat, mede door de agressieve zang, een beetje richting punkrock neigt. Een heerlijk nummer om af te draaien met de volumeknop vol open.
Deaf Tones gaat weer meer richting pop, een aanstekelijke melodie en dito refrein en goed gezongen door zanger Maxime Guilbert. Direct daarna wordt in Artificial de gitaarversterker weer luider gezet en rollen er stevige gitaar riffs de kamer in. Een nummer waarin het tempo af en toe even stil valt om daarna weer snel opgepakt te worden. Het album wordt afgesloten met het zware Voices. Donker ingezet met harde drumroffels is dit een terechte afsluiter van het album.
De band is duidelijk gegroeid en weet volwaardige nummers neer te zetten. Het wordt onderhand toch wel tijd om de band hier in Nederland live aan het werk te zien. En als de band in dit tempo nieuwe nummers weet te produceren, kan 2017 ook wel eens het jaar worden voor een volledige album release. Voorlopig doen we het even met deze EP.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00