Home » Rage – EP Spreading The Plague

Rage – EP Spreading The Plague

door Edwin Knip
317 views 1 minuten leestijd

Een speciale verrassing voor de fans om ze te bedanken voor de loyaliteit en geduld.

Door de pandemie lag alles stil, maar in oktober gaat Rage samen met de band Brainstorm op tour. Deze EP bevat drie nieuwe nummers en drie bonus nummers. Zanger/bassist Peavy Wagner onderstreept het nog maar eens: ‘het is een dankjewel voor onze fans die ons al jaren steunen’.

De nummers To Live And To Die, Spreading The Plague en The King Has Lost His Crown zijn afkomstig uit de reeks nummers voor het album Resurection Day uit 2021. De nummers zijn toen opgenomen maar bewust achter gehouden om in de toekomst wat speciaals voor de fans te doen. Stevige, sterke nummers met scherpe riffs, krachtige zang en uptempo bas- en drumwerk. Aanstekelijke melodieën zorgen dat de nummers lekker in het gehoor liggen.

A New Land is toegevoegd in een akoestische versie. The Price Of War 2.0 is enkele maanden eerder uitgebracht, voorzien van een bijpassende videoclip om de twee nieuwe bandleden, de gitaristen Stefan Weber en Jean Borman, voor te stellen. Het laatste bonusnummer is een sterke live versie van Straight To Hell, afkomstig uit 2020.

Op 4 november spelen Rage en Brainstorm in Metropool, Enschede. Voor de liefhebber een datum om te onthouden.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00