Home » Reformist brengt nieuwe single Hivemind uit

Reformist brengt nieuwe single Hivemind uit

door Maurice van der Zalm
384 views 1 minuten leestijd

Ruim een jaar geleden bracht Reformist het uitstekende album Reform, Rebuild uit. Het was een samenvoeging van vier eerdere single en twee extra composities die tezamen muzikaal en tekstueel één pakket uitstekende metalcore bevat. Hoewel de basis in de metalcore ligt, mengt Reformist ook andere genres om uiteindelijk composities neer te zetten vol vette groove, sterke clean vocals, grunts en trefzekere riffs. De band stond al op het podium met onder meer InVision, Cold Night For Alligators en meer en waren gast in 013 en Submit Fest in Baroeg Rotterdam.
De nieuwe single Hivemind past uitstekend in de visie die deze energieke band voor ogen heeft. Zelf omschrijven ze de nieuwe single als een zware progressieve song met catchy en groovy riffs, melodieën en vocalen. Daar kan ik me helemaal in vinden. Met dien aanvulling dat de passie en de energie ervan afspat.
‘Hivemind’ vertelt ons het conceptuele verhaal van de mensheid, die een punt heeft bereikt, waarbij alle mensen op aarde één collectief brein en mentale staat van zijn hebben. Hierbij wordt iedereen gelijk behandeld, behalve de personen die de mensheid zo ver hebben gekregen om deel te nemen aan deze staat van zijn.
Maak jezelf klaar voor een fikse portie metal(core) en geniet van dit uitstekende Nederlandse product dat de internationale concurrentie met gemak aankan.
https://distrokid.com/hyperfollow/reformist/hivemind
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00