Home » Sietse de Krieger releast “The Weakest Predator” samen met SugarSpine en Vincehatred!

Sietse de Krieger releast “The Weakest Predator” samen met SugarSpine en Vincehatred!

door Maurice van der Zalm
295 views 2 minuten leestijd

De Nederlandse modern metal gitarist Sietse de Krieger is een actief baasje en heeft al de nodige mooie metaldingen op zijn cv mogen optekenen. Vandaag is zijn nieuwste compositie The Weakest Predator uitgekomen. Een heftig stuk metalmuziek waarin elementen uit de elektronische industriële metal organisch met metalcore wordt gemixt en als geheel in een kant-en-klaar numetal menu wordt opgediend. Voor de extra ingrediënten wist hij Josh Muncke (Sugar Spine) en Vincent Klok (Vincehatred ) te strikken. Deze symbiose van talent heeft geresulteerd in een zeer aanstekelijke compositie waarin passie, kracht en melodie mooi met elkaar in evenwicht zijn gebracht en op een heerlijke manier uit balans wordt gebracht door een deathcorebreakdown.

“The Weakest Predator” is volledig geschreven, geproduceerd en gemixt door Sietse de Krieger, wat zijn veelzijdige passie en
gedrevenheid voor het genre weerspiegelt. Het nummer is gemasterd door Sebastian Sendon, bekend om zijn werk met
bands als Periphery, Bleed From Within en Currents.
Geboren op 22 mei 2002, is Sietse de Krieger een jonge opkomende artiest binnen de metalscene, bekend om het
combineren van elektronische elementen binnen de moderne metal. Geïnspireerd door bands als Northlane, Polaris, Spiritbox
en Sleep Token, valt Sietse’s geluid zeker binnen het Modern Metal-genre, maar met een twist!

“The Weakest Predator” (tekst geschreven door Josh Muncke) behandelt urgente maatschappelijke kwesties en verkent thema’s als corruptie, dierenrechten en cognitieve dissonantie. Met krachtige teksten moedigt het nummer luisteraars aan om zich bewust te worden van de schade die wordt veroorzaakt door hun handelingen en de exploitatie van leven en milieu.
De samenwerking tussen Sietse de Krieger, Sugar Spine en Vincehatred belooft een energieke muzikale ervaring te bieden.
Fans van bands als Northlane, Polaris en Currents mogen “The Weakest Predator” niet missen. Volg Sietse de Krieger op sociale media voor updates over deze release en toekomstige projecten.

Instagram: @sietse.dk
Spotify: Sietse de Krieger
Facebook: Sietse de Krieger

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00