Home » Ad Infinitum – Chapter 1 Revisited

Ad Infinitum – Chapter 1 Revisited

door Edwin Knip
214 views 1 minuten leestijd

Het Zwitserse symfonisch metal kwartet brengt een volledig akoestische versie van hun debuut album uit.
De band onder leiding van zangeres Melissa Bonny komt met een volledige akoestische versie van hun debuut album Chapter 1: Monarchy dat in april van dit jaar uit kwam. De keuze voor een akoestisch album is bewust gekozen om te laten horen hoe mooi de hitsingles Marching On Versailles en See You In Hell en de andere nummers van het album zijn.
Het originele album was donker maar door de harmonische benadering op het akoestische album komen de nummers in een ander daglicht te staan. De vocalen van Bonny zijn helder en fris, ze brengt licht in een duistere wereld.. Maar toch weet de band in bijvoorbeeld Maleficent een goede donkere grunt perfect neer te zetten in een ogenschijnlijk rustig landschap. See You In Hell is een mooie ballad geworden dat aan het eind toch nog wat aanzwelt en in volume wint.
Demons blijft een uptempo nummer en Fire And Ice wordt bijna een breekbaar nummer. De band heeft een goede keuze gemaakt om de tien nummer in een akoestisch jasje te steken. Eén voor één blijken het juweeltjes. De akoestische benadering doet niets af aan de kracht van de nummers zodat dit zonder twijfel een sterk album genoemd mag worden.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00