Home » Adrenaline Rush – Adrenaline Rush

Adrenaline Rush – Adrenaline Rush

door Edwin Knip
147 views 2 minuten leestijd

Adrenaline Rush coverRock uit Zweden doet het altijd goed, en de combinatie van sterke melodieen en heftige gitaarsolo’s van Adrenaline Rush onderstrepen dit maar weer eens.
Het debuutalbum van zangeres Tave Wanning, gitarist Ludvig Turner, gitarist Alexander Hagman, bassist Soufian Ma’Aoui en drummer Marcus Johansson is een overtuigende entree in de wereldwijde muziekscene. Black n’Blue is het stevige openingsnummer waarin Wanning zingt over een verbroken relatie en wat ze met ‘hem’ zal doen. I’ll break you in two…/You’ll begging me for mercy. Kortom, oppassen dus. Change, Generation Left Behind zijn lekkere nummers, up tempo gitaarwerk en stevig drumwerk. Girls Gone Wild heeft een pakkend refrein. When We´re Gone en Want It All zijn iets minder energieke nummers, waar Wanning laat horen dat ze ook rustige nummers mooi kan zingen. De energie spat van de nummers af en de stem van Wanning is plezierig om naar te luisteren. Playin’To Win is het op een na laatste nummer op het elf tracks tellende album, en gaat er over dat je altijd voor de volledig winst moet gaan, volledige inzet is absoluut onmisbaar.
Die volledige inzet bespeur je ook bij het beluisteren van de cd, en als die energie en inzet ook terugkomt op het podium, is het geen straf om deze band live te zien.De uitsmijter Hit You Like A Rock is weer lekker up tempo met heerlijk gitaarwerk. Het album werd opgenomen onder supervisie van producer Erik Martensson (Eclipse, W.E.T.).

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00