Home » Airforce – Live Locked N'Loaded

Airforce – Live Locked N'Loaded

door Edwin Knip
154 views 1 minuten leestijd

Het nieuwste live album van Airforce is weer ouderwets smullen voor liefhebbers van NWOBHM.
Het nieuwe album is een registratie van het concert voor Radio Lublin in Polen. Bassist Tony Hatton wordt door Marcin Puszka eind 2018 uitgenodigd om te komen spelen in Polen en op 29 maart 2019 is de show een feit. De show komt vlak voordat de band in april haar 2e USA toer begint. De show wordt live uitgezonden, wordt gefilmd en opgenomen. Vanwege de hoge kwaliteit van de opnames wordt besloten om het geheel uit te brengen.
Op het album horen we twaalf live versies, te beginnen met Fight en Life Turns To Dust. De vocalen van Flavio Lino zijn sterk en roepen wat herinneringen op aan het vroege live werk van onder andere Iron Maiden. Gitarist Chop Pitman werkt zich drie keer in de rondte en weet hier en daar de illusie te werken dat er meer dan één gitarist op het podium staat.
Met nummers als The Reaper, Wargames en Sons Of The Damned zet een band een gedegen setlist neer. Bassist Tony Hatton en drummer Doug Sampson dragen elk hun steentje bij en wat je hoort bij deze opnames is een degelijk, geoliede hardrock machine zonder dat het op de automatische piloot gaat. Lino heeft regelmatig contact met het enthousiaste publiek. De opnames geven de fantastische sfeer perfect weer en tot aan de laatste tonen van Sniper is het gewoon genieten. Een aanrader voor de liefhebbers van dit genre.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00