Home » Doro Pesch Of Warlock – Triumph And Agony Live

Doro Pesch Of Warlock – Triumph And Agony Live

door Edwin Knip
335 views 1 minuten leestijd

Het nieuwe album van Doro Pesch is een live uitvoering van het Warlock album Triumph and Agony uit 1987.
De tien nummers van het 1987 bestaan nu 35 jaar en ter gelegenheid daarvan besloot Pesch om een live versie uit te brengen. Het artwork is een mengeling van live foto’s en fantastische iconische tekeningen van Georffrey Gillespie. Gillespie was ook verantwoordelijk voor het originele Warlock artwork. Op het live album staat de beroemde Warlock omhelzing van Pesch centraal.
De nummers zijn opgenomen voor een grote menigte muziekfans op het Sweden Rock Festival. De volgorde van de nummers wijkt af van het origineel, maar alle nummers komen sterker en krachtiger uit de speakers dan de originele versies.
Het publiek is goed te horen tijdens de nummers en tussen de tracks door. Pesch spreekt over een ‘killer atmospheer’. De klassiekers All We Are, Fur Immer an I Rule The Ruins komen allemaal voorbij, de één nog beter dan de andere. Ook de publiekslievelingen Metal Tango, het razendsnelle Three Minute Warning en Kiss Of Death krijgen een oppoetsbeurt.
Pesch is in topvorm op dit album, vijftig minuten lang weet ze het publiek te boeien en bij de nummers te betrekken. Luister maar eens naar de adembenemende zangpartij in Fur Immer, het voltallige publiek zingt mee en bezorgt de luisteraar kippenvel. Na 35 jaar hebben de nummers nog steeds niet aan kracht ingeleverd, geen slijtage plekjes of roest. Voor de fans van Warlock is dit zonder meer een must. Maar ook voor andere liefhebbers van stevige rock is dit album een aanrader.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00