Home » Al drie bands voor Zeeltje Rock

Al drie bands voor Zeeltje Rock

door Filip van der Linden
172 views 1 minuten leestijd

De organisatoren van Zeeltje Rock hebben al drie bands aangekondigd voor de editie van volgend jaar: The Dutch Disciples, Bonafide en Lord Volture.
 
The Dutch Disciples is een tributeband van John Cuijpers (Praying Mantis) rond Ronnie James Dio (Rainbow, Black Sabbath en Dio). Dit jaar mochten The Dutch Disciples aantreden op Graspop Metal Meeting.
 
Bonafide is een Zweedse hardrockband die regelmatig op tournee is doorheen Europa. Ze stonden ook al in 2015 op het podium van Zeeltje Rock.
 
Lord Volture is een Nederlandse heavymetalband met o.m. zanger David Marcelis. Die trad dit jaar reeds aan op Zeeltje Rock, met zijn Belgische band Thorium. Lord Volture viel eerder deze maand in als headliner op het Belgische indoorfestival Devils Rock For An Angel toen Messenger daar verstek moest geven. Lord Volture stond in 2014 reeds op de affiche van dit festival.
 
Op de Zeeltje Rock-affiche van dit jaar stonden o.m. Vandenberg’s Moonkings, Nitrogods, Overruled, Martyr, The Dirty Denims, Oliver Dawson Saxon, Skinny Molly en Thundermother. Verder in het verleden stonden er al bands als Diablo Boulevard, Evil Invaders, Tygers Of Pan Tang, Danko Jones, Heidevolk en Blues Pills.
 
Zeeltje Rock wordt georganiseerd van 14 tot 16 augustus 2020 in Deest.
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00