Home » Berg video's van Monstrath, Where's My Bible, Any Given Day, Riverside, Landmvrks en Steve Perry

Berg video's van Monstrath, Where's My Bible, Any Given Day, Riverside, Landmvrks en Steve Perry

door Maurice van der Zalm
227 views 2 minuten leestijd

Eind september en oktober zijn goed gevuld met nieuwe releases. Een aantal bands heeft in aanloop naar een nieuw album een video geplaatst
Monstrath
Het Braziliaanse Monstrath speelt Deathmetal met pompende drumpartijen en heerlijk scheurende gitaren. Het debuutalbum The World Serves To Evil komt 19 oktober uit bij Downfall Records en de video van Demon Sold is nu uit.

Where’s My Bible
Mosh ‘n’ roll is datgene waar het Finse Where’s My Bible voor staat. Het debuutalbum is 21 september uitgekomen bij Inverse Records.

Any Given Day
Het Duitse Any Given Day heeft vorig jaar een constract bij Arising Empire getekend. De nieuwe single Savior laat horen dat deze band in een opwaartse lift zit.

Steve Perry
5 oktober zal het album Traces van Steve Perry bij Fantasy Records uitkomen. Ondertussen heeft de wereld na jaren van geduld al weer kennis mogen maken met het heerlijke stemgeluid van de voormalige Journey-voorman. We’re Still Here is rustige compositie waarbij het goed wegdromen is.

Riverside
Zoals al bekend is geworden in de review op Rockportaal is Riverside verder gegaan als trio. Dat doet echter geen afbreuk aan de kwaliteit van de composities op het laatste album Wasteland dat volgende week uitkomt. Na River Down Below heeft Riversid ervoor gekozen om van het album Lament van een video te voorzien. Progressieve rock zoals het zelden neergezet wordt.

Landmvrks
Arising Empire heeft ook het Franse Landmvrks weten in te lijven. Met het debuutalbum wist de band al hoge ogen te gooien met het fantastische Winter als topcompositie. Eind oktober komt Landmvrks met het nieuwe album Fantasy. Hiervan is nu Reckoning van een video voorzien. Een goede metalcorecompositie met Aaron Matts als gastmuzikant.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00