Home » Black Bone – Back To Mayhem

Black Bone – Back To Mayhem

door marvin@rockportaal.nl
111 views 2 minuten leestijd

De jonge honden van Black Bone hebben het goed voor elkaar. De in 2007 opgericht formatie heeft al opgetreden met onder andere Deep Purple, Chickenfoot en niemand minder dan Slash. Maar de Eindhovenaren zitten verder niet bepaald stil. De band kan al terug kijken op een respectabel aantal optredens in clubs en festivals door heel het land. En dan kan op een gegeven moment een debuutalbum niet uitblijven natuurlijk. Peter Pand Speedrock meets AC/DC en een vleugje Motorhead. Even mixen en klaar is Kees.
Toegegeven, nieuw is het allemaal niet. Maar goed is het wel. Het is een verademing om te horen dat er nog volop toekomst zit in de Nederlandse (in dit geval Eindhovense) rockscene. Back To Mayhem is een ijzersterke plaat. De achtbaan begint met ‘Hard Times’ en houdt de luisteraar tot aan de laatste noten in zijn greep. Er is geen tijd om achterover te hangen, mee zul je gaan. En wel in de hoogste versnelling. Black Bone grijpt je bij je kloten en laat horen wat rock ‘n’ roll is. En hoe!
De band klinkt fris en je hoort en voelt dat hier jongens bezig zijn die ervoor gaan. Ze zijn energiek en doen ondanks het feit dat het niet echt origineel is, waar ze goed in zijn. En dat is steengoede rockmuziek maken. Eindhoven, en uiteraard de rest van rockminnend Nederland kan trots zijn. Black Bone levert met Back To Mayhem een plaat af waaraan veel andere bands in het genre nog een puntje aan kunnen zuigen. Klasse!

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00