Home » Bullet For My Valentine – Melkweg (Amsterdam) 21/03/2013

Bullet For My Valentine – Melkweg (Amsterdam) 21/03/2013

door melvin@rockportaal.nl
176 views 3 minuten leestijd

Halestorm
Vanavond staan de mannen van Bullt For My Valentine voor een compleet uitverkochte Melkweg, en de mensen hebben er zin in!
De zaal staat al knap vol gepakt als Miss May I (US) het podium betreedt, de mannen uit Troy,Ohio brengen een behoorlijke pot Metalcore naar de Melkweg. De band die al sinds 2006 hard op weg is om zich naar de top te werken valt duidelijk goed in de smaak.
Zo is het voor frontman Levi Benton dan ook geen probleem om iedereen mee te krijgen Everybody put those hands up! And Jump! De mensen geven hier maar al te graag gehoor aan en het publiek gaat los. Na een half uur zit de openingset van Miss May I erop en is de toon gezet, het beloofd een avond vol energie te worden.
Een half uur later is het dan eindelijk tijd voor Halestorm (US). Al snel blijkt dat er een groot deel van het publiek speciaal is gekomen voor deze Hard Rock band uit Pennsylvania. Het is een band die barst van de energie en charisma, wat ook verfrissend is, is dat het een band is met een stoere frontvrouw Lzzy Hale. Zij weet als geen ander hoe je publiek mee moet krijgen. En kan ook nog eens flink gitaar spelen ook!
Het blijk ook snel dat deze band een hoog entertainment gehalte heeft. Zo zie je drummer Arejay Hale met regelmaat zijn drumstokken in de lucht gooien en legt hij zo nu en dan zijn voet op de Hi-Hat om deze een dempend geluid te geven. Ook erg cool om te zien is de drumsolo, het is lang geleden dat ik een band een toffe drumsolo heb zien spelen en al helemaal met een pot humor op het eind door twee mega stokken te gebruiken. Deze band is totaal nieuw voor mij, maar ze hebben er zeker een fan bij!Bullet for my Valentine
Dan is nu het moment daar. De band waar heel de Melkweg voor is gekomen! Bullet For My Valentine (UK). Ter gelegenheid van hun laatste studie release Temper Temper is dit viertal naar de Melkweg gekomen. Ze laten al snel merken dat ze heer en meester zijn deze avond. Zo zijn er rijen met amps te zien op het podium, maar niet zomaar amps nee! Ze zijn elk voorzien hun eigen band logo wat er erg cool uit ziet. Je merkt al snel dat het een band is die al een tijd mee gaat, want ze vlammen als een geoliede machine door hun set die bestaat uit een collectie van oude en nieuwe tracks. Hierdoor mis ik wel de interactie met het publiek, maar ach dat is een bijzaak.
Gelukkig is er ook plaats voor de gebruikelijke gitaar solo en komt Halestorm frontvrouw Lzzy Hale nog eenmaal het podium op om een track mee te zingen: Dirty Little Secret. Na een nummer of zestien houden de mannen het voor gezien en kunnen we allemaal met een voldaan gevoel de Melkweg verlaten. Wat een avond wat een bands!
 
Halestorm – Melkweg (Amsterdam) 21/03/2013
[AFG_gallery id=’43’]
Bullet For My Valentine – Melkweg (Amsterdam) 21/03/2013
[AFG_gallery id=’44’]

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00