Het album Impair The Vision van Changing Tides komt 6 mei uit en dat wordt gevierd met een heuse releaseshow in Tilburg. Deze uitmuntende metal-/deathcoreband uit Nederland heeft al het nodige laten horen in het verleden maar start met het debuutalbum een nieuw, zeer veelbelovend, hoofdstuk. Het album bevat 13 composities en kan qua geluid gemakkelijk concurreren met de internationale bands in het genre.

Op het album staat de eerste single Fear Of Unbelief featuring Alan Grnja (Distant). Een heerlijke single waarin het gevoel voor diepte en voor melodie hand in hand gaan bij Changing Tides. Er wordt gespeeld met ritmes en de grunts van Alan geven het toch al stevige geluid een vette impuls en daarmee is de bijdrage van Alan een schot in de roos.

Je kunt naast de releaseshow ook nog zien op bijvoorbeeld SubmitFest op 28 mei in Baroeg Rotterdam. Voor de andere data kijk je even op https://www.changingtidesmerchandise.com/shows

Zet je voor nu schrap voor een tsunami aan death-/metalcore die je over je heen gestort krijgt. En pre-order het album maar. Ik kijk mijn ogen uit bij het verstrijken van de tijd tot de release.