Home » De Sint pakt uit met een aantal video's

De Sint pakt uit met een aantal video's

door Maurice van der Zalm
149 views 3 minuten leestijd

Een belangrijke dag vandaag met de intocht van Sinterklaas. Wanneer hij vandaag klaar is en alle schoenen zijn gezet is het wel weer tijd om wat video’s te bekijken. 
Despised Icon
Purgatory is een dijk van een album en de eerste twee video’s zijn ijzersterk. Despised Icon heeft voor de compositie Light Speed een lyric video online gezet.
Gitarist Eric Jarrin zegt erover: “It’s with great pleasure that we release our new album »Purgatory.« We gave everything we had on this one and a lot of heart and soul went into the making of these songs. This is 100% DESPISED ICON!”

Suicide Silence
Drie weken geleden werd duidelijk dat Suicide Silence het zesde album Become The Hunter 14 februari 2020. zal gaan uitbrengen. Met de video van Part 1: Meltdown  en Part 2 : Love Me To Death wordt meer duidelijk welk geluid we op het nieuwe album kunnen verwachten.


Nightwish
Van het album Decades: Live In Buenos Aires, dat 6 december uitkomt, kwamen twee weken geleden de eerste beelden door middel van de eerste video. Benieuwd naar meer beelden van het optreden kun je zien in de volgende video van Slaying The Dreamer.

Spoil Engine
Met Renaissance Noire laat Spoil Engine horen dat ze met z’n vieren een krachtig en heerlijk album kunnen maken dat zeer tot de verbeelding spreekt en (inter)nationaal weer flink de aandacht zou kunnen krijgen. Op de dag van de release kun je de lyric video van de compositie Venom volgen.
Wel kan ik me erin vinden wanneer men Renaissance Noire omschrijft als een album met meer contrasten. Venom is daar een goed voorbeeld van. Dit is enerzijds raggen met een hoofdletter met in het kielzog een opzwepend ritme dat er aardig de vaart in houdt. Maar er is zeker degelijk ruimte voor mooie melodieën en rustigere stukken.” (Rockportaal)

Delain
Meer van Nederlandse bodem vinden we in de nieuwe video van Delain. Voorafgaand aan hun Europese tour komt de band met een video van One Second.
DELAIN over “One Second”:
“We’re happy to present our new single “One Second”, an eclectic anthem about falling for that long lost love over and over again. Contrasting our previous orchestral singles, “One Second” showcases the other side of our upcoming album; this song features snappy riffs and a chorus we can’t wait to hear you sing along with, courtesy of Timo Somers. The video was shot on the road in North America. Make sure to catch our upcoming gigs in the US and Europe.”
Valentijnsdag 2020 kun je de band vinden in Tivoli Utrecht.

Lordi
Nog geen half jaar geleden kwam Lordi met een live-album dat een optreden van de band mooi wist weer te geven. De aanstekelijke hardrock van de Finse band werd daarbij mooi door de band live neergezet. Via AFM zal op 31 januari 2020 het album Killection: A Fictional Compilation uitgebracht worden.
Op het album waarschijnlijk nieuwe composities die al eerder niet op een album zijn verschenen. Shake The Baby Silent is zo’compositie die op het nieuwe album komt en eigenlijk in 1995 had moeten verschijnen. Neemt niet weg deze single geheel eigentijds nu mooi de discografie van Lordi kan aanvullen.

 
 
 
 
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00