Home » Elyne, Mammal, Accept, Crossfaith en Saxon

Elyne, Mammal, Accept, Crossfaith en Saxon

door Maurice van der Zalm
213 views 3 minuten leestijd

Het Italiaanse metalcoregezelschap Elyne kan al jaren rekenen op mijn waardering. Vandaag heeft het viertal de nieuwe single Clinical Death uitgebracht. Een compositie die misschien niet 1-2-3 tot de verbeelding spreekt voor de diehard metalcoreliefhebber. Maar Elyne is nooit een doorsnee metalcoreband geweest en heeft altijd de nodige invloeden buiten de metalcore gebruikt in hun composities.

Ook Mammal heeft een nieuwe single uitgebracht. Agree to Disagree is voorzien van een video en is afkomstig van het komende album The Penny Drop

Om de release van het nieuwe album Humanoid een beetje kracht bij te zetten, heeft Accept de derde single Frankenstein uitgebracht.

Voor de fans van Crossfaith is het nog even wachten, want het nieuwe album Ark vindt zijn weg naar de luisteraar pas op 26 juni via UNFD. Het is het eerste album in zes jaar en het is goed om te band weer terug te zien. De titel Ark is ook de boodschap om vaarwel te zeggen tegen het verleden en de toekomst welkom te heten. Benieuwd hoe de band na al die jaren klinkt. Luister dan naar L.A,M.N. (ft Bobby Wolfgang).

Saxon is inmiddels toe aan het 24e album Hell, Fire And Danmation en laat Witches Of Salem los op het publiek.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00