Home » Geniet van deze video's. Zeker wanneer je in quarantaine/isolatie verblijft.

Geniet van deze video's. Zeker wanneer je in quarantaine/isolatie verblijft.

door Maurice van der Zalm
267 views 2 minuten leestijd

Ondanks verwoede pogingen om Changing Tides op het podium te krijgen bij het Impericon festival is het de band helaas niet gelukt om de meeste stemmen te krijgen. Twee bands die meer stemmen kregen, zijn zeker ook de moeite waard om te bekijken.
Horror Dance Squad

en Promise

Neemt niet weg dat Changing Tides wel genoeg stemmen had verzameld om in de top 5 te belanden. Wie weet wat er nog mee gebeurt. Dus nog één keer de video van Changing Tides.

Er is gelukkig nog veel meer goeds uitgekomen afgelopen week. Wat dacht je van Assemble The Chariots die opereren onder Seek & Strike.

of Kill The Kong van hetzelfde label.

Na de Conjurer heeft Insomnium weer de moeite genomen om een prachtige video te maken. Dit keer bij The Reticent.

 
Dichterbij huis vinden we Distant die half februari overtuigend van zich lieten horen. Ondertussen hebben ze het arsenaal aan video’s wat uitgebreid. Een triootje Distant dus.Met Lifeblood zet Brand Of Sacrifice één van de betere albums van dit jaar op de markt. Luister en geniet van de volgende twee video’s.


Vorig jaar kwam het Noorse Conception met het album State Of Deception. Meest bekende naam in de band is ongetwijfeld Roy Khan (Kamelot). Met de pandemie besloot de band om afzonderlijk van elkaar een aantal shots op te nemen om zodoende een quarantainevideo bij No Rewind te maken.

En eindelijk heeft Franse Opalized het nieuwe album af. Met Heliotrope lieten ze afgelopen maart al horen hoe het nieuwe album klinkt. Nu is er dan ook de video bij The Blaze.
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00