Home » Kalidia kiest voor Nederland en België

Kalidia kiest voor Nederland en België

door Maurice van der Zalm
316 views 1 minuten leestijd

De Italiaanse melodic metal band Kalidia rond zangeres Nicoletta Rosellini heeft een deal getekend bij Desert Rose Agency. Deze Nederlandse agency zal de band exclusief vertegenwoordigen in Nederland en België alsmede niet-exclusief in de rest van Europa. 
Kalidia is een sterk opkomende naam binnen de melodic metalscene. Sinds de release van het derde album ‘The Frozen Throne’ (2018, Innerwound Recordings) gaat het de Italianen voor de wind. De band is op festivals te zien in Engeland, Zwitserland en uiteraard Italië. Door de samenwerking met Desert Rose Agency aan te gaan, probeert de band ook nadrukkelijk voet aan de grond te krijgen in Nederland en België.
Zangeres Nicoletta: ,,Wij zijn heel enthousiast over de samenwerking met Desert Rose Agency omdat we hun goede werk voor andere bands hebben gevolgd, vooral bij de Italiaanse bands. We kunnen niet wachten om voor het eerst op te treden in België en Nederland waar we al een sterke fanbasis hebben. Het is eindelijk tijd om iedereen daar te ontmoeten!”
Desert Rose Agency is een klein, onafhankelijk bookingsagency. Onder de bands die hierbij zijn aangesloten bevinden zich namen als Theocracy (USA), Sleeping Romance (ITA), Morgarten (CH), Within Silence (SK) en Leonov (NO). Ook zette de agency Europese tours op voor bijvoorbeeld Wind Rose (ITA), Sleeping Romance (ITA), Welicoruss (RUS) en Undawn (NL).

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00