Home » Lionheart – Welcome To The West Coast III

Lionheart – Welcome To The West Coast III

door Jochem van der Steen
380 views 1 minuten leestijd

Dit nieuwe album van de West Coast beatdown hardcore band Lionheart zal niemand verrassen. Dikke gitaren, een fijne porties breakdowns en de semi-rap vocalen van Rob Watson vormen de basis van de tracks..

Death Comes in 3’s met gastvocalist Jamey Jasta (Hatebreed) doet me zo aan Fleddy Melculy’s God Is een Kapper denken dat ik er wel om moet glimlachen.  Over gastvocalen gesproken… Op Live By The Gun doet Bodycount’s Ice-T mee. Zeker wel een nummer dat bij hem past ook. Op Stories From The Gutter Pt 2 horen we Antmoney (E-Town Concrete) en op Deathbed Confession komt Jasta nog even terug. At War With The Gods heeft Los (Desmadre) en Exit Wounds Alex van Malevolence. Los van het optreden van Ice-T voegen die gastvocalen niet zo veel toe en is het meer een manier om op playlistjes te komen lijkt me. Met nog maar vier nummers (en een intro) zonder gast vocalen het wellicht allemaal wat overdone.

Fijne hardcore knallers maken kunnen deze mannen zonder twijfel. Het beukt bevredigend en de nummers gaan weer voor een flinke partij bloedneuzen in de pit zorgen. Ik geef ook toe dat ik bij het schrijven deze recensie moeite had stil te zitten. Origineel is het echter zeker niet, maar dat is het genre zelden.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00