Home » Luminize – Live Op Full Colour Festival (Kampen) 21-6-2019

Luminize – Live Op Full Colour Festival (Kampen) 21-6-2019

door Edwin Knip
450 views 2 minuten leestijd

Are you ready to get Luminized! Vrijdagavond om 19.15 betreedt het Haagse Luminize een zonovergoten podium in Kampen als openingsact van het Full Colour Festival.
De vier dames staan dan al ruim 20 minuten op het podium, de soundcheck wordt minutieus uitgevoerd. En dat is maar goed ook, op het laatste moment moet er nog een gitaar gewisseld worden vanwege geluidsproblemen. Na de deelname aan The Voice Of Holland heeft de band meer bekendheid gekregen, maar het veld voor het podium staat niet helemaal vol. Vooraan staan wat diehard fans, dan een strook van twee a drie meter niets, en dan de rest van het publiek. Kampenaren kijken liever eerst even de kat uit de boom blijkbaar.
Vol overtuiging trapt de band af, het wordt een set met vrijwel alleen eigen materiaal. De samenstelling van de band is gewijzigd na de opnames van The Voice. Na vijftien jaar heeft Tea Mišković de band verlaten, de basgitaar wordt nu bespeeld door Renee Overbeeke. Mišković was zonder meer een uitstekende bassiste, maar met Overbeeke komt er wat meer leven op het podium. Ondertussen geniet het publiek van nummers als Chemical Love, Twilight en de nieuwe single Innocent.
Als Marcela Oroši het publiek vraagt om toch wat dichterbij te komen, wordt er schoorvoetend aan het verzoek voldaan. Vol overgave wordt Fuck You ingezet, en spontaan meegezongen door het publiek. De show dendert voort en Luminize heeft er duidelijk zin in, het plezier spat van het podium af. Als na bijna een uur spelen het einde van de show nadert met Goo Goo en Kill It With Love is iedereen het er wel over eens, het was weer een fantastische show!
fotografie Astrid Eenkhoorn

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00