Home » Meat Loaf – Ijsselhallen (Zwolle) 11/05/2013

Meat Loaf – Ijsselhallen (Zwolle) 11/05/2013

door ina@rockportaal.nl
494 views 2 minuten leestijd

LIFE IS A LEMON AND I WANT MY MONEY BACK! Meat Loaf bewijst zaterdagavond 11 mei in de IJsselhallen in Zwolle het tegendeel. Het leven is een feest vanavond in Zwolle met Meat Loaf en band op de bühne en het geld willen we absoluut niet terug.
CC9I3816100% live. Thuis zit de CD in de speler, hier zie en hoor je het echte werk. De show gaat van start met een mooie lichtshow, de begeleidende band komt eerst op en enige tijd later komt Meat Loaf waarna de show van start kan gaan.Een gigantisch groot scherm achter de muzikanten presenteert prachtige beelden die voor een waanzinnig mooi visueel plaatje zorgen.
In zijn biografie zegt de vijfenzestig jarige Meat Loaf (Marvin Lee Aday) niet alleen rockzanger te zijn maar vooral ook acteur. Hij weet dus goed hoe hij zijn publiek moet vermaken en juist die combinatie maakt duidelijk dat hij wil entertainen. Moeiteloos windt hij het publiek om zijn vinger. Als ik kijk naar het totaalplaatje op het podium dan staat daar een indrukwekkende acht koppige band te spelen. Met name zangeres Patti Russo heeft een stem waar je kippenvel van krijgt. Het samenspel tussen haar en Meat Loaf is een genot om naar te kijken. Hier luister je niet alleen naar muziek, de teksten worden letterlijk beleefd on stage!
Wat een genot om aanwezig te zijn bij deze maar liefst in totaal drie uur durende show! In totaal waren er maar liefst 5030 kelen die meezongen en meeschreeuwden tijdens klassiekers als Paradise by the dashboard light, You took the words right out of my mouth en als toegift I would do anything for love. Meat Loaf haalt niet iedere noot maar de passie maakt alles goed. Ik hoef ook geen zanger te zien die klinkt alsof ik een CD heb opgezet. Niets dan respect voor deze geweldige zanger en show man. Daar staat de man die al sinds 1977 aan de weg timmert. Het is zijn afscheidstournee en dat is eigenlijk spijtig. Sommige dingen zouden namelijk eeuwig moeten duren.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00