Home » Metalcoreweekend met video's van Rising Insane, Our Hollow Our Home en Eskimo Callboy

Metalcoreweekend met video's van Rising Insane, Our Hollow Our Home en Eskimo Callboy

door Maurice van der Zalm
199 views 1 minuten leestijd

Rising Insane
De metalcoregiganten van Rising Insane brachten eind 2019 het uitstekende album Porcelain. Straffe metalcore van een straffe band. Ze deden het eind vorig jaar nog eens dunnetjes over met de akoestische versies van Porcelain. Nu komt de band met nieuw werk in de vorm van Meant To Live.

Our Hollow Our Home
OHOH brengt binnenkort het nieuwe album Burn In The Flood uit. Je hebt de afgelopen weken al meer video’s van deze uitstekende band kunnen bekijken op onze site. Vandaag is de nieuwe video bij Better Daze online gezet. Een compositie waarin alle befaamde metalcore-elementen ruimschoots aanwezig zijn. Genieten dus maar van deze nieuwe single.

Eskimo Callboy
Na de EP MMXX heeft Eskimo Callboy een aantal gerenommeerde collega’s zo ver gekregen om hun versie van Hypa Hypa van een bewerking te voorzien. Na de versies van Saltatio Mortis en Sasha is er nu de video van 257ers beschikbaar. Wederom een bewijs dat een goede compositie in alle bewerkingen steevast recht overeind blijft staan. Volgende week komt de EP op de markt. En……..het beste moet nog komen (naar mijn mening).

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00