Home » Midzomernacht met Sven Gali, Sad State Of Decay, Machine Head, Brother Firetribe en Spitfire

Midzomernacht met Sven Gali, Sad State Of Decay, Machine Head, Brother Firetribe en Spitfire

door Maurice van der Zalm
253 views 2 minuten leestijd

Sven Gali
De hardrockformatie uit Canada brengt de single Hurt uit. Een klassieke rocksong waarin Sven Gali zich wederom van zijn beste kant laat horen.

Machine Head
Robb Flynn is geregeld te vinden op de diverse platforms van de sociale media. En van tijd tot tijd laat hij horen dat Machine Head uiterst relevant blijft binnen de metalscene. Zo is via Nuclear Blast Records de 3-track single Arrows In Words From The Sky uitgebracht waarvan Become The Firestorm te beluisteren is. Een single om ouderwets van te genieten.

Brother Firetribe
Brother Firetribe kan gerust genoemd worden als dé AOR band van Scandinavië. Ook met de nieuwe single Thunder Rising benadrukken ze hun status binnen het genre.

Spitfire
Spitfire uit Antwerpen werkte aan een lied als troost voor anderen, toen de moeder van bandlid Luca overleed aan Covid-19. Ze maakten het nummer toch af: positief, hoopvol… maar zonder de harde pijn van verdriet te ontkennen.
De band is bekend van Vlaamse TV en was al vaker te horen op Studio Brussel en 3FM. Na ‘Save Me’ is ‘Always with Me’ is de tweede single van de band in de aanloop naar hun album.

Sad State Of Decay
We mogen in Nederland echt wel in onze handjes knijpen met zoveel talent. Sad State Of Dacay is een nieuweling en vult het rijke arsenaal nog eens even aan. De debuutsingle is nu uitgebracht. De melodische deathmetal- / thrashband bestaat uit Gerhans Meulenbeld, Ingmar Regeling en Marcel Tjepkema.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00