Home » Mister Misery brengt debuutalbum uit en plaatst nieuwe video

Mister Misery brengt debuutalbum uit en plaatst nieuwe video

door Maurice van der Zalm
171 views 1 minuten leestijd

4 oktober is dierendag, maar het is tevens de dag dat het debuutalbum van Mister Misery uitgebracht wordt via Arising Empire.
Unalive is, nogmaals gezegd, een ijzersterk debuutalbum van een band die misschien jong, toch al stevig door de wol geverfd lijkt te zijn. Mister Misery is de uitlaatklep, maar tevens de manier om een sterke boodschap uit te dragen. De inspiratie is te vinden in de rock van weleer, de gothic rock en ik was niet eens verbaasd toen duidelijk werd dat ook Danny Elfman, de huiscomponist van Tim Burton, van invloed is op het geluid van de band. Mister Misery is voor mij een band die alle potentie in zich heeft. Auditief klinkt het meer dan uitstekend en visueel heeft de band zeker ook wat te bieden. Liefhebbers van Kiss, Lordi, Alice Cooper en Marilyn Manson doen er goed aan om onmiddellijk het album aan te schaffen.“(Rockportaal)
Om de release wat extra gewicht mee te geven, is vandaag ook de derde video van de band online gezet. Het betreft een video bij de single Alive. Een video waar het nodige werk in is gestoken.
1 november kun je de band aanschouwen in Metropool Enschede.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00