Home » Mountain Eye telt alvast af met nieuwe livetrack

Mountain Eye telt alvast af met nieuwe livetrack

door Maurice van der Zalm
155 views 2 minuten leestijd

Al dik een jaar leven we zonder live shows. Geen rondvliegend bier. Niet die dikke knul zonder shirt die koprollen maakt midden in de circle pit. Geen live versies met extra lange solo’s. We zijn het zat. Het wordt tijd om af te gaan tellen tot het einde van deze misère, vond ook Mountain Eye. Allereerst met een nieuwe live-track voor hun nummer Misery, zodat we alvast weer even kunnen wennen aan dat live-gevoel voor straks. En vervolgens met heel veel nieuw materiaal.
Misery is de grote hit van debuutalbum Roads Uncharted, inmiddels meer dan 200k keer bekeken op Youtube en 150k gestreamd op Spotify. De live versie werd opgenomen in het jaar dat de band zou starten in de Popronde, en geeft je de mogelijkheid nog even te mijmeren bij wat je dankzij ome corona allemaal hebt misgelopen. Met heel Nederland ging namelijk ook de Popronde op slot.
En nu je toch nog niet naar buiten mag: Misery (live) check je hier. En het is de moeite waard want Mountain Eye weet je mee te nemen op een heerlijke livebeleving waarin melodie de boventoon voert, maar waar ook de nodige adrenaline tot een hoog, doch aanvaardbaar, peil wordt gebracht. Beïnvloed door onder meer Linkin Park, Slipknot, Korn, Mudvayne en Disturbed weet de band alle invloeden te verwerken in een vette compositie die bol staat van de vette riffs, krachtige zang en een goede groove.
Binnenkort moet het toch mogelijk zijn om de band/bands weer live te mogen aanschouwen. Mountain Eye is vooralsnog hard bezig met nieuw materiaal voor een album verderop in dit jaar. Houd Mountain Eye dus in de gaten de komende tijd.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00