Home » Nacht van Heesch – de Pas (Heesch) 20/04/2013

Nacht van Heesch – de Pas (Heesch) 20/04/2013

door carola@rockportaal.nl
198 views 3 minuten leestijd

nachtvanheesch-20130420- 148Alweer negen jaar geleden werd de eerste editie van Nacht van Heesch gehouden in de Pas in Heesch. Elk jaar weet de organisatie weer een feestelijk programma neer te zetten met een mix van landelijke naast regionale bandjes. Dit jaar staan The Hot Studs, de Coronas, de Kraaien en Rattlesnake Shake op het podium in de Pas. Het beloofd een lange, maar vooral gezellige avond te worden.
The Hot Studs uit Erp openen vanavond de negende editie van Nacht van Heesch. Deze band neemt je mee terug naar de jaren vijftig, zestig en zeventig door hits te spelen van onder andere The Beatles, The Rolling Stones en Elvis. Het openen van deze avond is nog niet zo gemakkelijk aangezien er zo vroeg nog niet erg veel publiek is. Terwijl nummers zoals What I like about you, Viva Las Vegas en Bad moon Rising langskomen wordt de zaal alsnog voller en komt er een gezellig sfeertje in de Pas. The Hot Studs zijn een succesvolle opener van de avond.
Na The Hot Studs is het tijd voor nog meer meezingers en de ‘stand-up pop’ van de Coronas. De Coronas kunnen alles spelen wat je maar wilt en dat maakt elk optreden uniek. Tijdens het optreden spelen de Coronas onder andere Bestel Mar van Rowwen Hèze en Brabant van Guus Meeuwis. Het hele optreden is een aaneenschakeling van verrassingen en  ik verwacht dat de Coronas er vele fans bij hebben gekregen vanavond.
De meest opmerkelijke act van vanavond zijn de Kraaien uit Den Haag. De Kraaien zijn vooral bekend door hun hit Ik vind je Lekker. De Kraaien komen op met hun maskers op en delen die ook rijkelijk uit. Erg veel indruk maken de Kraaien vanavond niet op het publiek in Heesch en is voor veel mensen de tijd om even een bezoek te brengen aan het toilet of om wat te eten.
Dan is het alweer de tijd voor de laatste act voor vanavond. Die eer valt dit jaar aan Rattlesnake Shake uit Oss. Deze band is zeker geen onbekende voor de Nacht van Heesch want zij hebben al op eerdere edities gespeeld. Rattlesnake Shake staat erom bekend hun eigen draai te geven aan bekende rocknummers. Zo komen deze avond Rock me Amadeus, Wild Boys en Let there be Rock voorbij. Natuurlijk spelen ze hun hit Babica ook. Dit nummer is een samenstelling van Nothing Else Matters van Metallica, Malle Babbe van Rob de Nijs en Jimmy van Boudewijn de Groot. Al met al is Rattlesnake Shake weer een prima afsluiter gebleken.
Op naar de tiende editie zou ik zo maar zeggen!
The Hot Studs – de Pas (Heesch) 20/04/2013
[AFG_gallery id=’108′]
Coronas – de Pas (Heesch) 20/04/2013
[AFG_gallery id=’109′]

de Kraaien – de Pas (Heesch) 20/04/2013
[AFG_gallery id=’110′]

Rattlesnake Shake – de Pas (Heesch) 20/04/2013
[AFG_gallery id=’111′]

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00