Home » Nieuwe video voor AC/DC

Nieuwe video voor AC/DC

door Maurice van der Zalm
159 views 2 minuten leestijd

AC/DC brengt vandaag zijn nieuwe (17e) album ‘POWER UP’ uit via Columbia Records (/Sony Music). Dit is de eerste nieuwe muziek van deze legendarische band sinds de vorige cd ‘Rock or Bust’ uit 2014. Openingstrack ‘Realize’ komt vandaag uit als 2e single. Met de vorige single ‘Shot In The Dark’ scoorde het vijftal wereldwijd een instant hit. De vermakelijke behind the scenes-video daarvan staat hieronder.

Nieuw AC/DC album ‘POWER UP’ beluisteren in speciale mobile living room
Vanaf vandaag trekt een opvallende en met vlammen gewapende AC/DC-truck dwars door Nederland en door België. Dit vervaarlijke zwarte monster is een huiskamer-op-wielen; maximaal rock-‘n’-roll ingericht voor een orgastische once in a lifetime luisterervaring. Deze sfeervolle mobile living room herbergt namelijk onder meer een relaxt bankstel, een Rosie-dikke stereo en een muur met versterkers die het beluisteren van ‘POWER UP’ tot een even unieke als oorverdovende ervaring zullen maken.

De AC/DC truck parkeert een week lang enkele malen per dag voor de deur van een nietsvermoedende prijswinnaar die ter plekke met zijn eigen huishouden wordt uitgenodigd om er het gloednieuwe album op volumestand “are you nuts?” te komen beluisteren, om na afloop huiswaarts te keren met een AC/DC-platenpakket en een tas vol merchandise. De luistersessies, georganiseerd door Sony Music en Radio Veronica, zijn volledig corona proof.Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00