Home » Nieuwe video’s van Karmamoi, Malevolent en Emil Bulls

Nieuwe video’s van Karmamoi, Malevolent en Emil Bulls

door Maurice van der Zalm
257 views 3 minuten leestijd

Karmamoi

Afgelopen week is de review van Strings FromThe Edge Of Sound van Karmamoi op onze site geplaatst.

Strings From The Edge Of Sound is mijn kennismaking met het Italiaanse Karmamoi en ik moet zeggen dat ik zeer gecharmeerd ben van het geluid op het album. De band schuwt het niet om zijpaden in te slaan muzikaal die enerzijds van lef getuigen, maar anderzijds het totale geluid van de band meer elan geeft.” (Rockportaal)

Het prachtige Tell Me is nu als single uitgebracht en vergezeld van een zeer innemende video.

Malevolent

Malevolent is een cinematische/symfonische metalband uit België/Spanje. Liefhebbers van epische filmmuziek, zangeressen en diepe grunts kunnen hun hart gaan ophalen met de titelloze EP die de band via Necktwister op 21 december gaat uitbrengen. Malevolent is het symfonische metalproject van Nikolaas van Riet en hij werd bijgestaan door de Spaanse zangeres Celia Soldream. De muzikale aanvullingen zijn van Koen Herfst en Jan Verschueren. The EP is geproduceerd door Joost VandenBroek.

Emil Bulls

Het heeft even op zich laten wachten, maar ook Emil Bulls is weer zeker actief en hebben een gloednieuwe video bij Whirlwind Of Doom online gezet. De band zegt hierover: “Never take your happy and sheltered life for granted. You never know what destiny has in store for you. A whirlwind of doom is coming for you and you don’t have a clue.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00