Home » Prachtige nieuwe video van Soen

Prachtige nieuwe video van Soen

door Maurice van der Zalm
200 views 1 minuten leestijd

Het Zweedse Soen zal eind januari het nieuwe album Imperial via Silver Lining Music uitbrengen. Gisteren verhoogden ze de voorpret met een prachtige video bij Illusion. 
Het vijftal heeft voelsprieten om emoties op te vangen en deze te vertalen in prachtige composities. Illusion is een compositie dat erover gaat dat we onze gemeenschappelijke verantwoordelijkheid moeten nemen als mensheid willen we de wereld weer een beetje beter en mooier maken. Veranderingen zullen wij namelijk zelf door moeten voeren, volgens drummer Martin Lopez. Het gaat over de frustratie dat we ons hulpeloos voelen maar in Illusions schemert ook de hoop dat we het tij toch kunnen keren, wanneer we gewoon stoppen met elkaar de schuld te geven van alle problemen en stoppen met het blindelings volgen van de ideeën die politici en media ons opdringen. Zanger Joel Ekelöf voegt daaraan toe: “We kunnen niet gewoon gaan zitten wachten tot er iets verandert.”
De aangekondigde tour van Soen, die ook in april Holland aandeed, is helaas door de omstandigheden verplaatst en start op zijn vroegst in de herfst van dit jaar. Alle reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe data. Fans zullen dus even moeten wachten. De tour vangt aan op 16 november in Aarhus – Denemarken. Op 4 februari 2022 staan ze in de Melkweg in Amsterdam.

 
 
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00