Home » Rob Zombie naar Effenaar Eindhoven

Rob Zombie naar Effenaar Eindhoven

door Patrick Spruytenburg
167 views 1 minuten leestijd

Koning van de shockrock en horrormeester himself komt voor exclusieve Nederlandse show naar Effenaar deze zomer!
Schrijver, filmmaker, maar toch vooral Hellbilly Deluxe! Rob Zombie heeft een loopbaan in de rock ‘n roll die er niet om liegt, zeker als je bedenkt dat White Zombie -de band waar hij mee doorbrak- al weer sinds 1996 uit elkaar is.
Het einde van White Zombie betekende het begin van Rob Zombie; een solo avontuur met talloze albums en shows op de grootste festivals van de wereld, een fulltime carrière als horrormeester (o.a. de cult klassieker ‘House of 1000 Corpses’) en videoregisseur voor tientallen rockbands. Maar een oude vos verliest zijn streken zelden en gelukkig geldt dat ook voor Rob. Zijn laatste album uit 2013 heet ‘Venomous Rat Regeneration Vendor’ en er komt dit jaar ook weer een live album aan. Rob Zombie is gewoon een erg coole motherfucker.
Hiphop, reggae, elektronica en moddervette metal riffs zijn de basis van Skindred dat zowel op hun albums, als live, alles verpulvert dat op hun weg komt. En dat doen ze stiekem op een zeer dansbare manier. Frontman Benji Webbe’s ken je wellicht nog van het al even fantastische Dub War, dat in 1998 gedeeltelijk opging in Skindred. Eigenlijk hoef je maar één track te luisteren van deze giganten en dan ben je overtuigd van het feit dat je vanavond maar beter op tijd in de zaal staat!
Wanneer: woensdag 29 juli
19:30 uur: deuren open
20:15 uur: aanvang
Rockportaal.nl is aanwezig voor een live review.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00